Sport

Petrolul, unica soluție

Vrem doar Petrolul indiferent de unde repornește. Este dorința tuturor suporterilor petroliști. Fanii au transmis acest mesaj oamenilor de afaceri, fostelor glorii ale clubului și primarului Adrian Dobre în timpul ședinței desfășurată la inițiativa noului conducător al Ploieștiului. Oamenii nu-și doresc o echipă gen clonă și sunt convinși ca datoriile clubului nu sunt așa mari cum s-a spus.

La discuții au participat și cățiva oamenii de afaceri din oraș care vor să investească la Petrolul nu să-i platească datoriile lui Capra. Adrian Nistoriu este dispus să dea 200.000 de euro în timp ce Costin Ene vrea ca fiecare investitor sa vină cu o sumă egală pentru ca Petrolul să nu devina iar o jucărie.

Primarul Adrian Dobre și consilierul pe probleme de sport Valeriu Răchită au spus că marca FC Petrolul va reveni la municipalitate chiar dacă Daniel Capră va face recurs la pronunțarea falimentului dată de Tribunalul Prahova. În plus Răchită a fost și la departamentul juridic al FRF pentru a se asigura că totul va fi în regulă. Astfel că fosta campioană și câștigătoare a Cupei poate reveni în fotbal din liga a treia.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co