Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Petrolul va onora Centenarul

Petrolul va onora Centenarul printr-un joc chiar de Ziua Națională a României. Pe 1 decembrie, gruparea ploieșteană va juca unul din derbiurile de clasament cu Sportul Snagov. Federația a stabilit programul pentru următoarele trei etape iar Petrolul va juca trei partide la interval de câteva zile. Marți, 27 noiembrie, vor juca la Clinceni, apoi, de Ziua Națională, la Snagov, și în ultimul meci oficial din acest an, pe ”Ilie Oană”, cu Balotești. Principalul Tavi Grigore vede un final de an interesant în care Petrolul trebuie să facă puncte, nu spectacol.
Jucătorii Petrolului spun că fiecare meci trebui luat în parte și câștigat astfel încât la final de sezon Petrolul să fie printre echipele promovate.
O altă mare doleanță a fanilor este legată de zilele și orele în care se dispută meciurile. Cei de la Peluza 1 ,,Iie Oană” consideră că la stabilirea datelor de disputare a meciurilor ar trebui să se țină cont și de punctul de vedere al oficialilor cluburilor participante. Fanii mai spun că programarea derbiurilor de tradiție în timpul săptămânii reprezintă o batjocură la adresa celor care susțin aceste echipe.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co