Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Piatră de încercare în ringul nemțean

Piatră de încercare pentru pugiliștii ploieșteni la nivel de juniori. Boxerii de la C.S. Petrolul și CSM Ploiești sunt în gardă la Finala Campionatului organizată la Piatra-Neamț.

Competiția se dispută în perioada 5-8 septembrie, iar astăzi au avut loc cântarul oficial și tragerea la sorți a confruntărilor. Petrolul a trimis la luptă trei sportivi la tot atâtea categorii, ei fiind prezenți sub îndrumarea maestrului Leontin Sandu. Cele mai mari șanse la medalii le are Adrian Șchiopu, la categoria 63 de kilograme, acesta fiind de altfel și component al lotului național.

Clubul municipal are poate cea mai numeroasă prezență la competiția moldoveană. Maestrul emerit Titi Tudor trimite în ring nu mai puțin de zece pugiliști la șapte categorii diferite. Toți vor să câștige o medalie cât mai strălucitoare însă vor avea de tras pentru a prinde podiumul de premiere. Titi Tudor își dorește măcar două medalii de aur însă și celelalte metale sunt prețioase mai ales că juniorii au nevoie mereu de rezultate.

Favoriți la primul loc ar fi Marian Ghinoiu și Cristian Drăgan, însă boxerii CSM-ului au șanse și la categoria +80 de kilograme. Asta pentru că la acest nivel vor fi în luptă 12 sportivi, iar trei dintre ei provin de la clubul ploieștean, în frunte cu medaliatul cu bronz european, Ștefan Panaitescu. Încrucișarea mănușilor este dedicată sportivilor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 16 ani. Galele vor avea loc zilnic, începând cu orele amiezii, scopul campionatului fiind de a promova boxul printre tineri. Mai mult, este un test pentru toți cei care ar putea fi selecționați la lotul naţional, care va reprezenta România la Campionatul European din Rusia.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co