Actualitate

Piețele din Ploiești s-ar putea închide dacă nu se respectă distanțarea socială

Piețele din Ploiești s-ar putea închide dacă cetățenii vor continua să nu respecte măsurile împotriva răspândirii COVID-19.
Primarul Ploieştiului are în vedere această măsură, dacă ploieştenii nu vor înţelege să îşi facă cumpărăturile mai rar şi să respecte măsurile luate până acum împotriva noului coronavirus.
Până atunci mai este un pas: primarul s-a gândit la folosirea unor culoare de acces în Halele Centrale, prin care oamenii să fie dirijaţi de către personalul Halelor în aşa fel încât să se păstreze distanța de cel puțin 1 metru și jumătate,
Dacă nici aceste măsuri nu vor fi eficiente, primarul Ploieștiului va lua în considerare măsura închiderii pieţelor din oraș.
Edilul orașului a mers mai multe zile la rând la mai multe piețe și hale din Ploieşti, la orele prânzului, atunci când pensionarii ies să îşi facă cumpărăturile.
Iar aglomerația…era în floare.
Directorul SC Hale şi Pieţe susţine că personalul anunţă frecvent atât cumpărătorii, cât şi comercianţii că trebuie să îşi ia măsuri de protecţie, dar se plâng de faptul că, cei mai mulţi dintre cei cu care vorbesc, sunt recalcitranţi.
Odonanţele militare nu specifică faptul că produsele alimentare de bază trebuie cumpărate din apropierea locuinţei.
Așa că cei mai mulţi dintre pensionarii ploieşteni preferă Halele Centrale pentru a merge la cumpărături.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co