Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ploieștenii, dezinteresați să devină polițiști locali voluntari

Proiectul inițiat anul trecut de către Poliția Locală Ploiești, prin care se caută 50 de polițiști locali voluntari, nu pare să aibă prea mult ecou în rândurile locuitorilor municipiului.
Până acum, ploieștenii nu s-au înghesuit să se alăture voluntar reprezentanților acestei instituții, în activitățile pe care aceștia le desfășoară.
Așa că, deocamdată, acțiunea de recrutare a fost întreruptă. Numai 15 persoane au depus solicitări pentru a deveni polițiști locali voluntari.
O explicație a acestui dezinteres față de proiect ar putea fi lipsa spiritului civic a multora dintre cetățeni. Participanții selectați ar urma să fie instruiți și să încheie contracte de voluntariat cu Poliția Locală.
Voluntarii vor acționa în zona de domiciliu, prin sesizarea și transmiterea faptelor de natură contravențională din domeniul de activitate al instituției.
Pe lângă niște colegi voluntari, care să-i ajute, de mare folos le-ar fi polițiștilor locali și un sistem de supraveghere video în anumite zone ale orașului.
Se pare că Ploieștiul este singurul municipiu reședință de județ, care nu are un astfel de sistem.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co