Actualitate

Ploieștenii, victime colaterale ale scandalului din Primărie

Cearta din conducerea Primăriei Ploiești pe tema Halelor Centrale a atins cote penibile. Practic, comunicarea dintre primarul Dobre, viceprimarul Pană și directorul Pepelea de la S.C. Hale și Piețe se mai face acum doar prin conferințe de presă, organizate de fiecare dintre părți.
Neputincioși în fața situației juridice absurde create de refuzul afaceristului Ciuciureanu de a accepta spațiu la schimb pentru a se putea demara demolarea, edilii încearcă acum să obțină ceva capital politic pasând pisica de la unul la altul.
Ieri, viceprimarul George Pană îl acuza pe Adrian Dobre că nu vrea să semneze o autorizație de demolare parțială. Până la rezolvarea blocajului juridic, viceprimarul Pană și conducerea S.C. Hale și Piețe au decis să demoleze doar tarabele de pe marginea platoului.
Răspunsul primarului la această solicitare a fost că demolarea parțială ridică foarte multe probleme.
Totodată, primarul s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că vechea autorizație de demolare a întregii piețe a costat municipalitatea 400.000 de lei și că aceasta a expirat. Iar noua autorizație parțială, pentru desființarea a doar o treime din piață, va costa 320.000 de lei. Adrian Dobre a arătat că, din acest motiv, nu va semna atât de ușor cheltuirea banilor publici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co