Actualitate

“Ploieşti Hot Jazz Summit”

Festivalul “Ploieşti Hot Jazz Summit” se întoarce la Filarmonica “Paul Constantinescu”. Timp de patru zile, în perioada 20-23 noiembrie, ploieştenii vor avea ocazia să asculte muzică de calitate.

În opinia organizatorilor, importanţa existenței acestui festival care a debutat la Ploieşti în 1969 este una foarte mare din punct de vedere cultural. Reluarea tradiţiei, în urmă cu câţiva ani, şi acum întoarcere acestei manifestări în locul de origine, în sala Filarmonicii, aşază lucrurile pe făgaşul normalităţii.

Organizarea festivalului a costat 65.000 de lei, dintre care 50.000 oferiţi de Primăria Ploieşti şi 15.000 obţinuţi din sponsorizări. În municipiu există public avizat, dornic de un astfel de regal muzical.

În fiecare din cele patru seri concertele vor începe la ora 19.00. În plus, sâmbătă, de la ora 17.00, va avea loc o conferinţă în care vor fi prezentate şi imagini de arhivă de la prima ediţie. Biletele la “Ploieşti Hot Jazz Summit” costă 50 de lei pentru o zi, dar sunt puse în vânzare şi pachete de 90 de lei pentru două zile, 130 pentru trei şi 160 de lei pentru întreg festivalul. Studenţii şi pensionarii plătesc 25 de lei pe zi. Tichetele și pachetele pot fi achiziţionate de la sediul Filarmonicii din str. Anton Pann nr. 5.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co