Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ploieștiul, casa naționalei României

Atmosfera și tradiția rezultatelor bune l-au determinat pe antrenorul României, Cosmin Contra, să aducă un nou meci oficial al tricolorilor în ”Arena Lupilor”.

Federația Română de Fotbal a informat forul continental cu privire la locul de disputare al partidei cu Lituania, ultima pe teren propriu din noua competiție UEFA care va debuta în această toamnă.

Jocul programat pe 17 noiembrie, cu începere de la ora 21:45, va avea loc la Ploiești, pe arena “Ilie Oană”. Primul meci al campaniei, cu Muntenegru, de pe 7 septembrie, se va disputa tot în arena Petrolului, în timp ce partida contra Serbiei, programată pe 14 octombrie, va fi găzduită de Arena Națională. Duelul cu Muntenegru, de la Ploiești, se va disputa fără spectatori, ca urmare a unor sancțiuni primite pe durata preliminariilor EURO 2016.

România este neînvinsă la Ploiești, indiferent că a fost meci amical sau oficial. Această situație a contat foarte mult pentru selecționerul Contra în alegerea stadionului. El și-a dorit să joace din nou în ”a doua mea casă”, așa cum îi place antrenorului să spună despre Ploiești și arena ”Ilie Oană”.

Reprezentativa României va debuta în toamnă în Liga Națiunilor și va avea un program intens. Va juca, în ordine, cu Muntenegru, apoi pe 10 septembrie, în Serbia. Peste o lună de zile, în deplasare la Lituania, apoi, returul cu sârbii, pe Arena Națională. Tot pe teren propriu va juca revanșa cu Lituania și va încheia prima fază, pe 20 noiembrie, în deplasare, contra Muntenegrului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co