Actualitate

Ploieștiul, cu infrastructură, dar fără sportivi

Condițiile de antrenament și susținerea financiară. Sunt doar două motive care pot influența absența gimnastelor la o competiție găzduită de orașul unde s-au născut și au crescut. Este cazul Ploieștiului care nu va avea reprezentante la Campionatul Național de Gimnastică, găzduit, peste o săptămână, de Sala Olimpia. Este păcat, susține Andreea Răducan, președintele FRG, că acest oraș cu nume precum Octavian Belu, Corina Ungureanu, Celestina Popa, Elena Ceampelea, și nu numai, să nu mai conteze în acest sport. Șefa gimnasticii românești crede că politicienii cu funcție susțin sportul și trebuie să-l ajute însă Răducan nu știe că tocmai aceștia au distrus un club sportiv din cauza intereselor personale și de partid.
Recent venit în funcția de consilier sportiv al lui Adrian Dobre, primarul orașului, Silviu Crângașu și-a propus ca Ploieștiul să conteze iar pe harta sportivă a țării, însă rămâne de văzut dacă va putea răzbate în războiul politic local.
CS Dinamo, CSA Steaua și CS Farul Constanța vor avea cei mai mulți sportivi și sportive la ediția jubiliară, cu numărul 70, din perioada 1-3 septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co