Actualitate

Ploiestiul, fara luminite de sarbatori?!

Pe vremuri admirat de o ţară întreagă pentru ineditele elemente de decor amplasate în tot oraşul, Ploieştiul riscă acum să nu fie iluminat de sărbători! S-a ajuns în această situaţie după ce municipalitatea a decis, în vară, să ia din fondurile destinate iluminatului festiv. Dacă acum trei ani se investeau 12 miliarde de lei vechi pentru ornamente, acum abia s-au găsit 30.000 de euro, bani care ajung însă doar pentru centrul oraşului.
Două licitaţii au fost organizate, din octombrie, dar nu s-a prezentat nimeni din cauza sumei mici alocate.
Cei mai mulţi dintre ploieşteni sunt revoltaţi.
In cadrul unei şedinţe facuta astazi s-a decis ca municipalitatea să cumpere ornamente în valoare de 30.000 de euro şi în plus să se identifice posibilitatea de suplimentare a acestei sume.
Între timp, ploieştenii s-au mobilizat pe facebook. „Împreună decorăm Ploieştiul” se numeste evenimentul creat, iar descrierea spune că: „având în vedere că Primăria Ploieştiului consideră că, cetaţenii oraşului Ploieşti nu merită sărbători ca până acum, trebuie neaparat să le arătam că cetăţenii vor altfel: Hai să ieşim începând de sâmbătă 12 decembrie orele 15:00 – 17:00 să decorăm cum putem Centrul Ploieştiului. Fiecare va aduce ceea ce poate. Rușine Municipalității care sub pretextul lipsei mijloacelor financiare a refuzat, pentru prima dată din anul 2000, decorarea Ploieștiului”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co