Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Ploieștiul se înfrățește cu Lyonul!

Petrolul se înfrățește fotbalistic cu Olympique Lyon! În această săptămănă se așteaptă oficializarea relației cu noul acționar majoritar al echipei! Sponsorul principal este același prezent și la gruparea franceză. Evenimentul a fost anunțat de crainicul arenei în timpul meciului de pe “Ilie Oană” unde spectatorii au fost invitați să urmărescă și formația lyoneză.
Olympique a făcut 1-1 la Rennes, iar Petrolul a dat cinci… Petrolului din Băicoi. Lista marcatorilor a fost deschisă dar și închisă de fundași. Robi Alecsandru a înscris primul său gol în tricoul petrolist. A trimis mingea, cu capul, sub transversală, după un corner executat de Păun, iar Jean Prunescu a închis tabela cu singura reușită din repriza secundă. Păun a dat două pase de gol dar a și marcat. La fel cum au mai facut-o doi jucători pe același post, Nini Popescu si Ilie Dumitrescu.
Trupa lui Tavi Grigore s-a desprins la patru puncte în vârful ierarhiei, după ce Blejoiul a pierdut la Bănești. Partida a fost inaugurată de unul dintre nepoții lui Ilie Oană, iar în arenă a fost prezent și Jean Bozga. După meci, româno-congolezul s-a întreținut și cu Daniel Chiriță. Fundașul de 32 de ani a jucat, în ultimii ani, în Danemarca și Coreea de Sud.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co