Actualitate

Pofta vine marcând

Revenirea poftei de a marca. Acesta a fost obiectivul Petrolului în fața unei echipe deja retrogradată. Așa a spus unul din “pofticioşii” meciului, atacantul Bogdan Rusu. Titular după mult timp, Rusu a dat o “dublă” ca şi coechipierul său Moldoveanu, în succesul,9-1, cu Dacia Unirea Brăila. Atacantul a spus că este foarte important că le-a revenit pofta de a înscrie și rămăn în cursa pentru locul de baraj.
Omul meciului a fost mijlocașul Ștefănescu. El a marcat de trei ori fiind o premieră pentru fotbalist la acest nivel. Fotbalistul nu a fost surprins de absența publicului deoarece suporterii sunt dezamăgiți de situația echipei. Pentru Petrolul au mai înscris Cazan și Pușcaș în timp ce brăilenii au punctat prin Căruță.
Mulțescu l-a antrenat pe Florentin Petre iar acum au fost adversari la nivelul băncii tehnice. Antrenorul Petrolului spune că i-a îndemnat pe jucători să dea căt mai multe goluri pentru că acest joc este un antrenament pentru ultimele patru finale. Chiar dacă au încasat 9 goluri, Petre i-a considerat eroi pe jucătoriI săi în fața unei echipe de liga întăi.
Petrolul rămăne tot la patru puncte de U Cluj în lupta pentru locul de baraj. La locurile promovabile, Academica și Chindia mai sunt despărțite doar de un punct. Etapa viitoare, Petrolul joacă, joi, în deplasare, la Ripensia Timișoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co