Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Polițistul cu umor

„Cel mai iubit polițist din România a revenit în mediul online. Asta după ce INTERNAUȚII l-au cerut înapoi printr-o petiție. Marian Godina, de 28 de ani, polițist la Circulație, în Brașov, a povestit pe pagina sa de Facebook întâmplări din timpul serviciului. Totul însă cu umor, ceea ce nu a fost pe placul superiorilor săi care i-au cam sugerat să-și șteargă contul. Asta deși, omul legii nu a adus prejudicii de imagine poliției, ba din contră a arătat o altă față a instituției, mai umană, astfel încât Marian Godina are deja mii de fani. Lipsa sa din mediul online a durat o singură zi, acesta revenind acum pe Facebook și continuând să scrie despre incidentele hilare de pe teren.

„Vă mulțumesc din suflet tuturor celor ce m-ați susținut, v-am urmărit tot timpul si am fost profund emoționat de mesajele dumneavoastră. Pentru a evita închiderea acestei pagini, îi rog pe cei ce îmi publică postările în mass-media, să facă acest lucru fără să adauge cuvinte obscene care ar putea prejudicia imaginea vreunei instituții publice. Precizez că nu am fost sancționat în niciun fel și nici nu fac obiectul vreunei cercetări administrative.
Și ca să închei în registrul obișnuit… ANDIAMO!!!”, este mesajul pe care Marian Godina l-a postat pe pagina lui de Facebook, imediat după ce a redeschis-o.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co