Actualitate

Poluatorii Ploieștiului i-au promis primarului că vor planta copaci

Primarul Adrian Dobre ne spune că a avut discuții cu marii poluatori ai Ploieștiului, care au promis că se vor implica în plantarea de copaci și perdele forestiere. Până acum, niciunul dintre aceștia nu s-a remarcat prin încercări de a remedia în vreun fel “rănile” produse mediului din oraș.
Primarul Dobre le-a cerut marilor poluatori ai Ploieștiului să facă și studii privind impactul cumulat al noxelor asupra cetățenilor, și nu individual. Acesta dorește să se stabilească limite la nivelul orașului Ploiești și nu la nivelul fiecărei rafinării sau fabrici.
În ceea ce privește poluarea provocată de traficul din oraș, primarul susține că aceasta va fi diminuată prin achiziția celor 50 de autobuze Euro 6, prin amenajarea celor două terminale de la marginea Ploieștiului pentru microbuze și autobuze interjudețene, prin crearea legăturii între Gara de Vest și Gara de Sud, precum și prin lărgirea pasajului CFR de la Podul Înalt. Un alt proiect este și continuarea pistelor pentru biciclete din centrul orașului. Până în prezent însă niciunul dintre aceste proiecte nu a fost finalizat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co