Actualitate

Portar de fotbal și consilier nutrițional

Un fost jucător al Petrolului îmbină utilul cu plăcutul. Este vorba de portarul Ionuț Marinică. Acesta a devenit antrenor de fitness și consilier nutrițional. Astfel că foștii colegi, dar și actualii coechipieri pot apela la Marinică pentru un mic dejun sănătos și nutritiv, iar toți ceilalți pot merge la el pentru un abdomen ,,fit” care să-i țină toată vara.

După despărțirea de Petrolul, apărătorul a plecat la gruparea prahoveană CS Păulești, dar a avut grijă să urmeze și o carieră într-un domeniu la modă. Marinică a fost printre cei care au pus umărul la renașterea Petrolului în vara lui 2016. A fost portarul galben-albaștrilor în liga a patra fiind titular în majoritatea partidelor pe care ,,lupii” le-au jucat în campionatul județean.

Gruparea petrolistă a anunțat, recent, că va organiza o acţiune de selecţie pentru jucători născuţi în anii 2001, 2002 şi 2003, în vederea completării grupelor de Juniori „A” şi Juniori „B”. Selecţia se va desfăşura în ziua de sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 10.00, la stadionul „Vega” din Ploieşti.

Clubul petrolist anunță că fiecare participant la acţiunea de selecţie va trebui să prezinte câteva documente obligatorii cum ar fi: acord din partea clubului la care este legitimat și adeverinţă medicală „apt efort fizic pentru sport de performanţă”. De asemenea, participanţii vor avea asupra lor echipament sportiv adecvat şi încălţăminte pentru teren de iarbă. Detalii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0733.201.291, care aparține antrenorului Marius Manolache.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co