Actualitate

Poveste de iubire tragică

Weekend-ul trecut în comuna Gherghita a avut loc un grav accident de circulație! Acum au ieșit la iveală o serie de dezvăluiri. Șoferul, un tânăr de 18 ani, se pare că, a condus fără permis. Mai mult acesta consumase și alcool. Tânărul și-a convins fosta iubită, în vârstă de 17 ani, și o prietenă a acesteia , de 19 ani, să se urce în mașină, pentru a avea o ultimă discuție cu cea cu care avusese o relație. După ce au plecat la drum, fetele și-au dat seama că sunt în pericol și au vrut să coboare, însă tânărul nu le-a lăsat. Neavând experiență, acesta a scăpat de sub control mașina și au ajuns într-un șanț pe marginea drumului. Din autoturism a rămas doar un morman de fiar și doar o minune a făcut ca tinerii să scape cu viață!
Tânăra este încă speriată și are răni serioase! Retrăiește cu groază firul celor întâmplate …
De aici a mai fost doar un pas până când tânărul de 18 ani a pierdut controlul volanului. Din mașină a mai rămas doar mormanul de fiare.
Nu au putut cere ajutor, telefoanele lor fiind nefuncționale. În cele din urmă, norocul a venit după ce un alt șofer a trecut pe acolo și a sunat la 112.
Cel mai grav rănită a fost tânăra de 17 ani care a fost supusă unei intervenții chirurgicale și se află acum internată pe secția de terapie intensivă.
Băiatul de 18 ani este cercetat și pentru furt! Asta pentru înainte de acest accident, a alimentat mașina și a plecat fără să plătească! Familia acestuia nu a dorit să ofere niciun punct de vedere cu privire la cele întâmplate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co