Sport

Povestea Cupei

Jucători și antrenori ploieșteni sau care au jucat pentru Ploiești și-au pus amprenta în Final Four-ul Cupei României. Cei mai câștigați au ieșit antrenorii Eliodor Voica, Sebastian Bota și handbalistul Cosmin Capotă. Și cu ajutorul lor Dinamo a câștigat Cupa României, după 29 de ani. Voica a început cariera de antrenor la Uztel, Bota a jucat la aceeași echipă iar Capotă evolua, în urmă cu doi ani, pentru CSM Ploiești. Acum ei sunt câștigătorii Cupei României, trofeu oferit de ploieșteanul Alexandru Dedu, președintele Federației de specialitate. În urmă cu aproape trei ani, ,,Colin” Voica era consolat de copii săi pentru finala-maraton, pierdută în fața Constanței. Acum, el a fost sufocat tot de cele două fete ale sale, bucuroase că tati a luat trofeul.
În schimb, ploieștenii Laurențiu Toma și Ionuț Iancu au plecat triști din orașul lor. ,,Tomiță” a pierdut finala mare iar Ionuț a trebuit să accepte medalia de bronz după ce au bătut Turda în finala mică. Amândoi au avut trăiri speciale având în vedere că au jucat în fața rudelor și a prietenilor.
Toma și Iancu au șansa unei revanșe în campionat având în vedere că echipele prezente la Sala Sporturilor ,,Olimpia” sunt aceleași care se luptă pentru titlul național în ,,Liga Zimbrilor”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co