Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Povestea mesajului

Acționarul principal Dan Capra a anunțat, în această săptămână, că va renunța la Petrolul indiferent de situație. O face și după ce a avut o discuție cu Alberto Cobrea, căpitanul echipei. Portarul a dezvăluit, astăzi, că și el l-a determinat pe Capra să renunțe dacă tot nu mai poate ține echipa. Cobrea a povestit că l-a rugat frumos pe Capra să anunțe oficial că pleacă la sfârșitul sezonului.

Petrolul are parte, mâine, de o înfruntare capitală la Voluntari. Însă presiunea este zero, după cum susține portarul Cobrea. Asta deoarece nimeni nu mai credea că Petrolul scapă, iar cu câteva zile înaintea finalului, multi îi considera favoriți la ocuparea locului de baraj. Cobrea susține că totul datorită lor și a principalului “Jery” Gane, care a venit la Ploiești într-un moment foarte dificil pentru club. Gane a spus în conferință că după mult timp, lotul a primit ceva bănuți în această săptămână.

Petrolul mai rezistă și datorită suporterilor. Cobrea este cel care ține legătura cu ei și strânge banii proveniți din licitații și donații. Portarul și antrenorul spun că vor juca și cu gândul la ei, pentru că rămânerea în Liga I ar fi cel mai frumos cadou pentru fanii devotați echipei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co