Actualitate

Prahova are acum doi subprefecți

După 12 ani în care instituția Prefecturii din Prahova a funcționat cu un singur subprefect, acum are din nou doi subprefecți.
Astăzi a fost numit oficial în funcție, cu caracter temporar, al doilea subprefect al județului.
Este vorba despre Constantin George Brezoi.
Acesta a depus jurământul în cadrul unei videoconferințe, cu participarea ministrului de Interne, Marcel Vela. Noul subprefect este din Ploiești.
Este licențiat în Economie la Universitatea Spiru Haret din București și are studii de master în Management Educațional și Integrare Europeană la Facultatea de Petrol și Gaze din Ploiești.
Brezoi a fost șef al Oficiului Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație Ploiești și a mai ocupat funcția de secretar de stat în Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism, în Guvernul condus de Victor Ponta.
El a fost și vicepreședinte al Autorității de Administrare a Activelor Statului.
Brezoi spune că, în noua sa calitate, și-a asumat o mare răspundere, iar una dintre printre principalele sale preocupări este coronavirusul.Învestirea noului subprefect are loc după ce în urmă cu aproximativ o lună au fost numiți la conducerea Prefecturii Cristian Ionescu, prefect și Maria Duță, subprefect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co