Actualitate

Prahova, sub cod portocaliu

Prahova s-a aflat sub cod portocaliu de vreme rea. În nordul județului, vântul a bătut cu putere și a făcut prăpăd. Ca urmare a intensificării în zona de munte a județului, au fost doborâți mai mulți copaci. Pompierii militari au intervenit pentru înlăturarea a 13 arbori căzuți în Sinaia, Azuga, Bușteni și în Măneciu. În Sinaia, în urma căderii a doi brazi pe partea carosabilă a D.N.1, a fost avariat un autoturism ai cărui ocupanți au suferit atacuri de panică, fără însă a fi răniți.
De asemenea, au fost rupte cabluri de iluminat public, linii telefonice și de televiziune locală. Traficul a fost blocat pentru aproximativ 30 de minute. În Azuga, ca urmare a căderii a trei brazi pe partea carosabilă, circulația pe D.N.1 a fost blocată timp de o oră. În Bușteni, în urma căderii unui copac a rezultat avarierea unui gard și a unei anexe gospodărești.
Astăzi, salvamontiștii și pompierii voluntari au înlăturat 2 arbori căzuți pe case în Bușteni. Pompierii militari au fost chemați să doboare un pom care stătea să cadă în fața judecătoriei Câmpina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co