Actualitate

Prânzul la fileu

Premieră pentru voleibaliștii Ploieștiului. Ei vor juca, mâine, de la orele prânzului, în confruntarea cu cei de la CSA Steaua București. Startul partidei va fi la ora 12:00 deoarece meciul va fi televizat, în direct. Este pentru prima oară când ploieștenii joacă un meci oficial la această oră, cele mai multe partide disputându-le după-amiaza. Staff-ul tehnic a modificat programul de antrenamente, având în vedere ora de desfășurare, dar și antrenamentul oficial de dinaintea meciului.
Antrenorul Sergiu Stancu speră ca ora de start să nu-i înfluențeze pe jucători, iar aceștia să tranșeze în favoarea lor disputa cu steliștii. Este posibil ca în partida cu echipa Armatei să revină și internaționalul mexican Daniel Vargas, cel care a suferit o accidentare, la Bacău, chiar la primul său meciul în tricoul formației ploieștene. De la începutul acestui an, Tricolorul LMV este neînvinsă pe teren propriu, iar un succes ar menține gruparea ploieșteană aproape de locurile fruntașe ale Diviziei A1.
Își poate recupera și locul pierdut etapa trecută, din cauza eșecului la Municipal Zalău, dacă SCM U Craiova pierde întâlnirea cu Volei Club Caransebeș, dispută care face parte tot din etapa a 17-a a campionatului. Înaintea jocului de mâine, Tricolorul LMV Ploiești ocupă locul 5 cu 33 de puncte, iar CSA Steaua ocupă locul 2 cu 39 de puncte, ierarhia națională fiind condusă de Arcada Galați, cu 40 de puncte.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co