Actualitate

Prefectul și subprefectul au depus jurământul

Noul prefect de Prahova, Cristian Ionescu și noul subprefect Maria-Mihaela Duță au depus astăzi jurământul pentru învestirea în funcții.
Ceremonia s-a desfășurat în sistem videoconferință, cu participarea Ministrului de Interne, Ion Marcel Vela. Noul prefect a ocupat până acum funcția de inspector superior antifraudă la Direcția Generală Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF.
El este absolvent al Facultății de Comerț Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice București.
Locuiește în București, iar legăturile sale cu Prahova, sunt, conform propriilor declarații, mai mult de suflet, deoarece în ultimii 12 ani și-a petrecut o mare parte din timpul liber în comuna Provița de Sus, acolo unde are o casă de vacanță.
Deși este străin de problemele administrative ale județului, Cristian Ionescu spune că este pregătit să facă față noii funcții.
Noul subprefect, Maria-Mihaela Duță, a fost consilier juridic superior la Ministerul Apelor și Pădurilor și la Inspectoratul de Stat în Construcții.
Ea s-a numărat printre candidații la postul de secretar general al Primăriei Ploiești, dar nu a reușit să câștige concursul. După ce prefectul și subprefectul au depus jurământul, la finalul ceremoniei de învestire, aceștia au primit urători.
Corul Jandarmeriei Prahova a susținut un program de colinde.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co