Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Premierul Tudose își încalcă promisiunea

Premierul Tudose declara pe 23 noiembrie, în fața Parlamentului, ca va sustine primarii si ca 100% din impozitul pe venit va reveni autorităților locale. Acest lucru îl va face prin Legea bugetului de stat. Doar ca de la a spune pana la a face este cale lunga. Deputatul Catalina Bozianu confirma acest lucru atragand atentia pe pagina personala de FB ca promisiunea Premierului a ramas fara rezultat.
“Ieri, în plenul Camerelor reunite, PSD și ALDE au dat încă o probă a minciunii și a nepăsării care caracterizează această guvernare. Parlamentarii majorității au respins amendamentul prin care sumele rezultate din aplicarea impozitului pe venit ar fi urmat să fie virate integral la bugetele locale ale primăriilor”, a postat Deptatul
Revolta pe care aceste partide a starnit-o in randul membrilor PMP, a determinat- o pe Catalina Bozianu sa afirme ca “votul de ieri al PSD-ALDE dovedește că aceste partide nu dau doi bani nu doar pe români, nici chiar pe proprii lor primari de localități care, nu am nici un dubiu, în marea lor majoritate sunt oameni serioși, care vor să facă ceva pentru comunitățile care i-au ales.
Întrucât provin din administrația locală și înțeleg bine problemele cu care se confruntă o primărie lipsită de resurse bugetare(…), mă declar solidară cu edilii și cu comunitățile lor pe care minciuna și nepăsarea PSD-ALDE le condamnă la subdezvoltare.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co