Actualitate

Premiul doi în ring

Vicecampion european școlar după doar 7 luni de activitate! Asta înseamnă să muncești și să fii talentat în ring.
Este cazul lui Andrei Alexandru Constantin, pugilist la CSM Ploiești. Copilul va primi buletin peste două săptămâni, atunci când va împlini 14 ani, iar identitatea în box a început, deja, să și-o creeze. El a câștigat medalia de argint în cadrul Campionatelor Europene Școlare de Box pentru Cadeţi. În finala categoriei „90-105 kg”, boxerul tricolor a pierdut la limită, 2-3, prin decizie împărțită, în fața rusului David Lokian.
Antrenorul Adrian Pîrlogea, maestrul său de la echipa de club și cel care i-a stat în colț la această competiție, este mândru de Andrei și de performanța sa: ,,Copilul a reușit un rezultat excelent având în vedere perioada scurtă de când face box. De aceea în lupta finală s-a simțit lipsa de experiență în fața adversarului. Dacă se ține de treabă, România poate avea iarăși un greu valoros”.
Pentru Andrei a fost un an deosebit având în vedere că în urmă cu ceva timp a cucerit și Cupa României la nivelul său de vârstă. Tocmai acest titlu i-a adus tânărului boxer selecția la echipa națională a României. Iar sportivul ploieștean nu a dezamăgit, fiind singurul reprezentant al lotului prezent într-o finală din cele găzduite în stațiunea bulgară Albena.
Pentru pugilistul legitimat la CSM Ploiești turneul din Bulgaria rămâne special și din alt punct de vedere. El a avut onoarea să poarte steagul României la ceremonia de deschidere a competiției. La această reuniune lotul tricolor a câștigat cinci medalii, una de argint și patru de bronz.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co