Turism

Premiul I la targul de turism

Au muncit pe brânci ca să facă impresie bună la Târgul de Turism de la Bucureşti şi au reuşit. Primăria Sinaia a obţinut la evenimentul desfăşurat la Romexpo să obţină locul I pentru amenajarea standului şi conţinutul programelor turistice. Organizatorii au alcătuit un top al standurilor participante la ce-a de-a 21-a ediţie a târgului, iar premiul cel mare l-a obţinut staţiunea Sinaia.  Acest stand a fost special conceput pentru a fi cât mai mobil şi pentru a se putea participa cu el la cât mai multe evenimente de profil.
Materialele aduse de Sinaia la târgul de turism se epuizau foarte repede, spune primarul Vlad Oprea, ceea ce înseamnă că oferta prezentată de staţiune a fost la mare căutare. Participarea unitară a agenţilor din turism din Sinaia a adus numai avantaje în ceea ce priveşte impactul asupra publicului, dar şi marele premiu. Primarul oraşului Sinaia nu are de gând să se oprească aici. Şi pe viitor vrea ca staţiunea să participe la târguri de profil atât din ţară, cât şi din străinătate, pentru că turismul este foarte important pentru Sinaia.
Târgul de turism de la Romexpo s-a încheiat duminică seara, atunci când oraşul Sinaia a fost premiat pentru cel mai bun stand. Iată că dintre toţi participanţii, staţiunea a fost cea mai bine văzută, lucru ce denotă buna implicare şi organizare a Primăriei şi a agenţilor de turism .
httpv://www.youtube.com/watch?v=-DEQYlp8MVg

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co