Actualitate

Presiunea se mută pe teren propriu

Presiunea creată pe fotbaliștii Petrolului se mută pe teren propriu. Galben-albaștrii vor juca pentru prima oară, în acest sezon, pe ,,Ilie Oană”. Acolo unde, de-a lungul timpului, anumiţi jucători au clacat din cauza atmosferei. Fundaşul Bărboianu este unul din cei care spune că îi place să joace sub presiune. Bărboianu a jucat în marile derbiuri și spune că nu are emoții. El de-abia aşteaptă să ontre și se așteaptă la un meci extrem de greu în fața unei contracandidate la promovare.
Antrenorul Stoican a spus că francezul Guy, aflat în probe, va primi un verdict săptămâna viitoare. Asta pentru că mai sunt și alți jucători pe listă și vrea să i-a decizia corectă. Și el va fi pentru prima oară într-un meci, pe puncte și bani, în fața propriilor suporteri. Recunoaște că va avea o stare altfel și vrea ca jucătorii să evolueze mai bine decât au făcut-o în prima etapă. Chiar dacă Petrolul a căștigat cu emoții, iar UTA s-a impus clar, Stoican le-a spus jucătorilor că nu trebuie să-i respecte prea mult pe oaspeți doar pentru că au bătut o fostă echipă din prima ligă.
Înaintea acestui joc, câțiva jucători se confruntă cu probleme medicale. Sârghi, Cioinac, Marinescu și Arnăutu speră să se refacă pîna la startul partidei de luni după-amiază.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co