Actualitate

Prima victorie importantă

Fileul Romăniei la nivel under 17 ani a pornit bine în drumul spre Euro. Voleibaliştii tricolori s-au impus cu 3-1 în fața Estoniei. Alin Ion și colegii săi au căștigat primul set după care estonienii au egalat. La mijlocul setului trei romănii au avut o cumpănă de care au trecut reușind să aibă un final victorios. Atmosfera a fost gălăgioasă datorită suporterilor veniți cu arsenalul specific. Dar a fost colorată și de două trupe de majorete mai mici și mai mari care au primit simpatia publicului. Căpitanul Romăniei, Breban, crede mult în calificare pentru că echipa are potențial.
Antrenorul Costel Burungiu, secondat de ploieşteanul Alex Călin, a răguşit la căt a strigat la jucătorii săi. El a spus că meciul trebuia căştigat fără set pierdut însă voleibaliştii tricolori s-au relaxat atunci cănd nu trebuia.
Romănia are pauză astăzi urmănd ca măine să infrunte Danemarca în derbiul grupei de calificare. Reprezentativa tricoloră trebuie să căștige după ce danezii s-au impus “la zero” în faţa Sloveniei. La Campionatul European se califică primele echipe din cele cinci grupe preliminare plus formaţia cea mai bine clasată de pe locul secund.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co