Administratie

Prima zi la primărie

Noul primar ales al orașului Busteni, Ghiță Irinel, si-a luat in primire biroul marcand astfel prima zi la… noul loc de munca! Dupa ce s-a intalnit cu angajatii alaturi de care va munci in urmatorii trei ani, acesta a trecut in revista agenda de lucru.
Fidel sloganului “Continuam modernizarea orasului”, cu care a candidat si castigat alegerile, noul primar spune ca prioritatea o constituie acum finalizarea proiectelor aflate in stare avansata de lucru si pune mare accent pe constructia de locuinte.
Printre proiectele noi cu care Ghiță Irinel porneste acum la drum se numara un sistem de pubele subterane in zonele frecventate de ursi, 2 pasaje pietonale de subtraversare a Drumului National 1 care ar urma sa inlocuiasca cele 2 pasarele de pe teritoriul orasului, dar si realizarea centurii ocolitoare a statiunii. Nu este uitat nici domeniul de dezvoltare turistica a statiunii, iar in acest sens accentul va fi pus pe asfaltarea drumului de acces de la DN1 pe Valea Cerbului până la Gura Diham, extinderea funpark-ului Kalinderu sau restaurarea monumentului Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co