Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Primăria investește în cultură

Biblioteca comunală Filipeștii de Pădure este în plină transformare. Printr-un proiect al primăriei, spațiul în care își desfășoară activitatea a fost extins. Mai multe birouri care erau înainte destinate altei instituții și care aparțin acum bibliotecii, au fost reabilitate.

Astfel, acum biblioteca din comuna Filipeștii de Pădure va avea o sală de lectură cu calculatoare conectate la internet. Aici elevii își vor putea face proiectele comune primite la școală, iar cei mai în vârstă pot afla informațiile de care au nevoie. Pe lângă această sală, biblioteca va mai dispune de încă un spațiu unde se vor derula diferite activități.

Toate aceste spații, care îi revin acum bibliotecii, au fost renovate printr-un parteneriat încheiat de primăria comunei prahovene Filipeștii de Pădure și Consiliul Județean Prahova. Proiectul de reabilitare și extindere a costat peste 160.000 de lei, contribuția primăriei fiind de 10% din valoarea investiției. Administrația locală a mai alocat ulterior încă aproximativ 35.000 de lei pentru reparația instalației electrice și dotările necesare. Pentru anul acesta, reprezentanții Primăriei Filipeștii de Pădure și-au propus să reabiliteze și exteriorul clădirii în care funcționează biblioteca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co