Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Primarul Dobre, acuzat că vrea să îngroape SGU

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a intrat într-un război fratricid cu Societatea de Gospodărire Urbană, acuzând public conducerea acesteia de ilegalități în externalizarea serviciilor de pază. De cealaltă parte, președintele Consiliului de Administrație al SGU Ploiești, Ionuț Crețu, a răspuns cu un atac extrem de virulent la adresa primarului, despre care spune că vrea să îngroape societatea pentru a privatiza spațiile verzi, cimitirele și parcările din oraș.
Președintele Consiliului de Administrație ne spune că salariul unui paznic de la SGU ajunge, cu tichete de masă cu tot, la 1.900 de lei. În plus, Ionuț Crețu se plânge de faptul că actualii paznici ai SGU nu își fac treaba, atâta timp cât din Cimitirul Mihai Bravu au fost furate cișmelele și băncuțele a doua zi după montarea lor.

Pe lângă economia la bugetul SGU, externalizarea pazei pentru sediu, cimitire, puncte de lucru și pepiniere ar însemna și faptul că orice prejudiciu creat societății prin furturi va fi imputat firmei private. Cei mai mulți dintre paznicii actuali ai SGU au lucrat la spații verzi, acum urmând ca aceștia să se întoarcă pe vechile posturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co