Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Principala problema

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:14.0pt; font-family:Arial; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:RO; mso-bidi-language:TH;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –> A fost făcut un sondaj în Câmpina! Referitor la trafic! Numai că cetăţenii au fost întrebaţi şi despre principalele probleme care îi deranjează. Surpriză sau nu, principala problemă pe care au reclamat-o câmpinenii este cea legată de câinii comunitari. Şi, parcă pentru a confirma acest lucru, un telefon primit la redacţia Valea Prahovei TV, ne-a făcut să mergem pe strada B.P. Hasdeu, acolo unde am găsit o adevărată haită de câini.
Situaţia est6e cunoscută şi la nivelul administraţiei locale din Câmpina, care încearcă să găsească metode legale pentru a mulţumi cetăţenii. Nu de alta dat problema câinilor comunitari se pare să fi ajuns pe primul loc în topul cererilor câmpinenilor.
Aşadar, edilii şefi din Câmpina trebuie să găsească o soluţie pentru a scăpa de câinii comunitari. Reclamaţiile vorbesc de la sine. La fel cum vorbesc şi haitele de câini pe care le putem vedea pe străzi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co