Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Profesoara înjunghiată la “Spiru Haret”, atac la adresa colegilor

Comisia de cercetare a evenimentului produs în incinta Colegiului “Spiru Haret” din Ploiești, unde o profesoară de matematică a fost înjunghiată de un fost elev, a stabilit că și victima este, în parte, răspunzătoare. Mai exact, pentru că era profesor de serviciu, femeia era obligată să supravegheze intrarea elevilor în școală, împreună cu portarul, conform Regulamentului de organizare și funcționare al unității de învățământ. Rezultatele cercetărilor au stârnit furia profesorului Andreea Alexe, care a postat pe rețelele de socializare un mesaj foarte dur împotriva colegilor săi. Mai mult, Andreea Alexe a trimis un mail fiecărui profesor de la Colegiul “Spiru Haret”.
De cealaltă parte, conducerea Colegiului “Spiru” Haret arată că cercetarea a fost făcută de o firmă externă, care a respectat procedurile legale.
După producerea incidentului, profesorii din Colegiul “Spiru Haret” au protestat împotriva obligației de a face de serviciu pe școală, aceștia susținând că nu sunt capabili și nici antrenați să oprească intrarea persoanelor în școală. Mai mult decât atât, aceștia au atras atenția că, atâta timp cât nu este permis controlul bagajelor și al ghiozdanelor, elevii pot introduce orice fel de armă în școală, viața cadrelor didactice fiind permanent în pericol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co