Actualitate

Programul – inscrieri timpurii

Programul “Early Booking”, prin care orice turist care isi rezerva o vacanta in Romania, in perioada 1 februarie – 31 martie, poate beneficia de o reducere de 20-30% din valoarea pachetului de vacanta pentru sezonul estival 2009, a atras 30 de unitati de cazare de la munte si de la mare la numai o saptamana de la lansarea oficiala. Cele mai multe structuri de cazare inscrise pana in prezent sunt de pe litoral. Reprezenzantii ministerului Turismului spun ca masura este bine venita mai ales pentru turistii care prefera vacantele la inceputul sau sfarsitul sezonului estival.
Pentru urmatoarele 2 saptamani, se estimeaza ca se vor mai inscrie minim 100 de structuri de cazare, iar pe parcursul intregii luni februarie, se vor strange un total de circa 300. Reprezentantii unitatilor hoteliere din Sinaia s-au inscris deja in program si spera ca astfel numarul turistilor care vor veni la munte, sa creasca simtitor.
In aceste moment, se perfecteaza contractele intre prestatorii de servicii cu agentiile de turism. Reducerile de pret sunt obtinute prin eforturile conjugate ale agentiilor de turism si ale hotelierilor, care isi reduc marjele de venit.
httpv://www.youtube.com/watch?v=QQx1poJV4_A

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co