Invatamant

Proiect pentru creșterea promovabilității la Bac

O instituție de învățământ liceeal din Prahova vrea să primească bani de la Banca Mondială pentru a crește gradul de frecvență la ore și promovabilitatea la bacalaureat. Conducerea Colegiului Tehnic “Constantin Istrati” din Câmpina pregătește un proiect pentru obținerea unei finanțări de 100.000 de euro de la Banca Mondială, care trebuie să fie gata până la 30 iunie și ale cărui obiective sunt
creșterea procentului de promovabilitate la bacalaureat și reducerea ratei de abandon școlar.
Dascălii au recurs la această oportunitate deoarece în ultimii ani instituția de învățământ nu a avut rezultate bune la acest capitol. La sesiunea din vara anului trecut a bacalaureatului, de exemplu, promovabilitatea a fost de 34,52%, în timp ce media înregistrată la nivel de municipiu a fost de 70,98%.
Lăudabilul proiect la care lucrează un colectiv lărgit de cadre didactice din Colegiul Tehnic “Constantin Istrati” se va derula pe durata a patru ani şcolari și va avea indicatori preciși care ar trebui atinși în privința procentului de promovabilitate la Bac, precum și la alte capitole educaționale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co