Actualitate

Proiectul Sinaia 365 a fost finalizat

Primăria Sinaia şi Centrul Cultural Carmen Sylva din localitate au finalizat albumul fotografic care menit să ofere o reprezentare unică şi cât mai cuprinzătoare a patrimoniului material şi cultural din statiune, în scopul promovării, revitalizării şi conservării acestuia. Tipărit în 1.500 de exemplare, albumul va fi distribuit oraşelor înfrăţite cu Sinaia si institutiilor cheie, va oferi publicului larg cât mai multe informaţii despre potenţialul turistic si cultural al zonei.
Proiectul Sinaia 365 este finanţat prin programul Promovarea diversităţii prin cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european. Este o iniţiativă în cadrul căreia se doreşte captarea, conservarea şi promovarea imaginilor unui album de fotografie dublat pe un portal news cu imagini ale celor mai relevante momente şi scene culturale, artistice şi arhitectural-peisagistice ale oraşului Sinaia pe parcursul unui an.
Durata de implementare a proiectului a durat 4 luni. Valoare totală a contractului de finanţare este de aproximativ 65.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co