Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Promovare în stil mare

Promovare cu gust de șampanie pentru baschetbaliștii Ploieștiului. Ei au făcut o baie spumoasă după ce au readus orașul în elita baschetului românesc. Formația ploieșteană a ținut să promoveze de pe primul loc și a reușit acest lucru. Trei victorii consecutive cu Timișoara, Iași și Baia-Mare. Jucătorii s-au bucurat împreună cu publicul, iar Vlad Dumitrescu a tăiat plasa coșului așa cum prevede tradiția câștigării unui titlu.

Deși a trăit atâtea în baschet, managerul Cătălin Burlacu spune că a avut emoții. Iar antrenorul Eugen Ilie s-a bucurat de această performanță împreună cu fiica sa, care a simțit bucuria performantei realizate de tatăl său la doar câteva luni de viață.

Olimpic Baia-Mare este cealaltă formație calificată în Liga Națională. Gruparea baimareană a învins Iașiul și Timișoara dar s-a înclinat în fața Ploieștiului. Organizatorii au ținut să invite la sală câte o vedetă din lumea sportului. Handbalista Valentina Ardean Elisei a dat startul în prima zi. Iar Adrian Mutu a dat lovitura de începere la Ploiești-Poli Iași, partida pe care Mutu a urmărit-o până la final.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co