Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Protest după tragedie

Municipiul Câmpina este în doliu! Moartea a cinci concetățeni care şi-au pierdut viaţa într-un accident pe DN 1 i-a umplut de durere pe localnici, iar aceștia se pregătesc acum să protesteze împotriva nepăsării autorităților, care nu amplasează separatoare de sens pe DN1. Cele cinci victime se întorceau sâmbătă seară acasă, după o zi petrecută la pescuit. Viaţa le-a fost curmată de un tânăr de 28 de ani care a intrat pe contrasens.

În maşina tânărului de 28 de ani, originar din București, au fost găsite mai multe poze în care apărea o tânără. Ulterior s-a aflat şi cruntul adevăr. Cu doar câtva ore înainte de accident, bărbatul postase un mesaj de „adio” pe o reţea de socializare! În dorința lui de a se sinucide a luat cu el şi alte cinci suflete nevionovate, dintre care un copil şi o adolescentă. Toate eforturile medicilor şi pompierilor au fost în zadar….

Împotriva indiferenţei autorităţilor centrale, câmpinenii vor face, mâine, un protest în zona Casa Cărții. Participanții sunt rugați să vină îmbrăcați în negru, la ora 17.00.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co