Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Răsplată pentru performanță

Profesorii din Bușteni cu rezultate deosebite în pregătirea elevilor au fost invitați, ieri seară, să participe la cea de-a a XIII-a ediţie a Zilei Cadrului Didactic, eveniment care a avut loc la Castelul Cantacuzino, în organizarea Primăriei și a Consiliului Local.

Într-un cadru festiv, profesorii care au dus la obținerea unui loc I au primit 600 de lei, pentru locul II s-au oferit câte 500 de lei, pentru un loc III obținut s-au acordat 400 de lei, iar mențiunea a fost răsplătită cu câte 300 de lei. Organizatorii au acordat și două premii speciale, de 1000 de lei, iar directorilor celor patru unităţi de învățământ din stațiune au primit diplome de excelenta.

Dacă în 2004, la prima ediție a evenimentului, au fost premiate 25 de cadre didactice, anul acesta nu mai puțin de 53 de profesori s-au bucurat de aprecierea rezultatelor obținute. Alături de care și ceilalți dascăli din Bușteni s-au distrat pe cinste într-o atmosferă întreținută de cântărețul Aurel Moldovenu.

Autoritățile locale susțin că, prin acest eveniment, încearcă să stimuleze cadrele didactice să depună tot efortul pentru obținerea unor rezultate cât mai bune.
Petrecerea a fost una pe cinste, din care nu putea să lipsească un tort festiv deosebit…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co