Actualitate

Razboi aproape pe fata

Război aproape pe faţă…sau, mai bine zis… război pe faţă! Acţiunea de strângere a câinilor comunitari, declanşată de administraţia locală câmpineană a făcut să se „ivească” din ce în ce mai mulţi colţi! Pe de o parte, cei mai mulţi câmpineni cer strângerea acestor patrupede de pe străzi, iar pe partea cealaltă, fundaţia pentru protecţia câinilor comunitari fac tot posibilul pentru ca activitatea să fie întreruptă. Lucru care s-a şi întâmplat. Cel puţin pentru 1-2 săptămâni.
Vicele câmpinean a mai declarat că este convins de faptul că fundaţia, care ar trebui să fie non-profit, are contracte de strângere a câinilor comunitari de pe raza localităţilor Băicoi şi Plopeni. Adică o afacere! O afacere care ar trebui să dispară atunci când în Câmpina nu vor mai fi aduci câini din alte locuri. „Am convingerea că firma aşa a procedat până acum”… a mai spus Ion Dragomir!
Extrem de supărat pe situaţia în care a fost pus, viceprimarul câmpinean a promis că va pune la dispoziţia presei fotografii prin care să demonstreze faptul că fundaţia pentru protecţia câinilor comunitari nu face altceva decât să mute patrupedele din alte localităţi în Câmpina.
httpv://www.youtube.com/watch?v=XokpwDuWVDs

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co