Actualitate

RCS&RDS a deschis primul magazin Digi din Sinaia

RCS&RDS a deschis în Sinaia primul magazin sub brandul Digi și continuă modernizarea punctelor de prezență existente la nivel național. Magazinul Digi este localizat în centrul orașului pe Bulevardul Carol I, nr. 33, spațiul comercial nr. 8 și este delimitat în mai multe zone: consiliere și vânzare servicii fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil, unde utilizatorii au acces la o gamă variată de telefoane mobile, precum și zona de plată a facturii, unde clienții își pot achita facturile lunare.
Vizitatorii sunt consiliați de reprezentanții companiei care le prezintă gama variată de servicii, astfel încât să aleagă cele mai potrivite soluții pentru nevoilor lor de comunicare.
Această etapă face parte din procesul de tranziție a produselor și serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi. Până în acest moment, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicații, precum și divizia de conținut TV, respectiv toate televiziunile deținute.
Magazinul Digi din Sinaia este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co