Actualitate

Realizările Executivului PNL

Deputatul PNL de Prahova, Răzvan Prișcă, a susținut astăzi o conferință de presă cu tema “Realizările Executivului PNL, la o lună de la preluarea guvernării”.
El a explicat că, o prioritate a Executivului a fost rectificarea bugetară, fără de care multe unități administrativ-teritoriale din țară ar fi intrat în faliment. Prișcă a mai spus că s-a ajuns la situația în care primul ministru va aloca sume din fondul de rezervă al Guvernului pentru funcționarea a peste două treimi din unitățile administrativ teritoriale.
El a mai precizat că, din păcate, până acum, cutumele au fost respectate mai mult decât legile și că actuala putere executivă urmărește reașezarea filozofiei bugetare în România, pe principii echitabile și corecte. Deputatul PNL de Prahova a spus că statul este un actor economic care trebuie să-și respecte partenerii și să-și dea datoriile.
La capitolul realizări ale executivului, el a menționat abrogarea legii recursului compensatoriu și eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă part-time.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co