Cultura

Recital – maraton de poezie

Tabăra de creație și re-creație “Povești și poezii la Casa Magică Bușteni” a continuat la Centrul Cultural “Aurel Stroe” cu o serie de evenimente culturale cum ar fi atelierele de scriere creativă, colocviul “Cezar Petrescu – cronicar al realităților interbelice” dar și cu un recital-maraton de poezie. În prezenta membrilor Uniunii Scriitorilor din România și ai Asociației “Universul Prieteniei”, editura “Detectiv Literar” a lansat colectia “Floare de colț”, care cuprinde nu mai puțin de 10 volume.
Tabăra va continua cu un colocviu având tema „Despre Eminescu şi poezia românească”, prezentat de eminescologul Theodor Codreanu, iar la final va avea loc tradiționalul Carnaval cu tema „Timpuri de poveste: anii `20”. Evenimentele vor continua, însă și în weekend la Centrul Cultural “Aurel Stroe”
Săptămâna se va încheia cu “Concertul Final” susţinut duminică, de la ora 18.00, de studenţii violonişti, participanţi la Şcoala de Măiestrie organizată de Ioana şi Gabriel Croitoru, aflată la a XIII-a ediţie. Timp de o săptămână, cei 16 violonişti au dobândit noi tehnici de interpretare, iar în cadrul concertului vor avea ocazia să facă dovada acumulărilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co