Actualitate

Rednic vrea ambiție

Antrenorul Petrolului are ambiții, dar nu personale, ci cu proprii jucători. Mircea Rednic a spus spre finalul primului cantonament că jucătorii săi au calitate, dar le mai trebuie și ambiție ca să-și îndeplinească obiectivele. Deocamdată “Puriul” este mulțumit de faptul că Pecanha și jucătorii s-au pregătit exemplar, chiar dacă mai sunt probleme financiare.

Rednic speră să se rezolve, mai ales că băieții au primit un salariu, urmând ca până la sfârșitul lunii să le mai intre alți bani în cont. Antrenorul cu două titluri în palmares trebuie să găsească, acum, un înlocuitor pentru Toto Tamuz. Israelianul a plecat la Konyaspor, echipa românilor Torje și Marica. “Tancul” a fost prezentat astăzi, iar Petrolul ar trebui să încaseze peste 1.000.000 de euro de pe urma internaționalului israelian. Rednic și colaboratorii săi vor fi ocupați, după ultimele decizii ale Ligii Profesioniste de Fotbal.

Din sezonul următor cluburile din prima ligă trebuie să preia modelul UEFA, adică să-și reducă loturile. Petrolul va trebui să aibă maxim 25 de jucători, iar printre aceștia, patru trebuie formați la nivel local și alți patru pe plan național. Mai mult, jucătorii extra-comunitari fără cel puțin trei selecții la echipele naționale nu vor mai putea juca în liga întâi. Iar formația petrolistă poate fi afectată având în vedere că, de multe ori, a mers pe această filieră non-europeană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co