Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Reţea de infractori, destructurată

În mai puţin de cinci luni de zile, o reţea specilizată în furturi de locuinţe din Ploieşti, ai cărei membri erau doar minori, a fost astăzi destructurată de către forţele de ordine. Oamenii legii au dat de urma a 14 copii, suspectaţi de poliţiştii prahoveni că au pătruns în mai multe locuinţe din Ploieşti, de unde au sustras bunuri în valoare de peste 80.000 de lei. În urma percheziţiilor efectuate în acesta dimineaţă de către poliţişti, au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni.
Suspecţii, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au dat spargeri serioase în perioada septembrie 2011 – ianuarie 2012. Prejudiciul estimativ stabilit până în prezent prin comiterea a 15 furturi din locuinţe este de peste 80.000 de lei.
La domiciliile suspecţilor au fost găsite mai multe bunuri cărora nu le-a putut fi justificată provenienţa: aparatură electronică (plasmă TV, laptop-uri, aparatură foto-video), ceasuri, obiecte vestimentare şi încălţăminte.
În prezent sunt efectuate cercetări pentru identificarea întregului grup infracţional, existând suspiciunea că din acesta fac parte şi persoane majore care se ocupau cu precădere cu valorificarea bunurilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co