Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Returul la un meci de pomină

În turul campionatului Petrolul a reușit să treacă de ASU Poli Timișoara după un meci de pomină. Într-o atmosferă superbă tensiunea a fost maximă pentru că galben-albaștrii au căștigat jocul de-abia în prelungiri. Marinescu a deschis scorul și peste alte două minute, Saim a ridicat publicul în picioare cu o execuție frumoasă. Petroliștii își doresc același rezultat și duminică după-amiază.
Romăno-turcul Saim revine în lot, după suspendare, la fel Cazan și Țigănașu. În schimb, va lipsi grecul Kozoronis din motive medicale. Duminică după-amiază va fi returul acestui joc iar stările celor două echipe sunt diferite. Petroliștii trebuie să căștige pentru a rămăne aproape de promovare în timp ce timișorenii se luptă să evite retrogradarea. Principalul Cornățeanu speră că succesul din etapa trecută i-a dezinhibat pe băieții săi.
Locul partidei fiind foarte departe i-a determinat pe oficialii clubului să apeleze la transportul cu avionul. Lotul Petrolului se va deplasa, sămbătă, la Timișoara, pe calea aerului, urmănd să revină acasă, la fel, luni dimineață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co