Actualitate

Revelionul salariaţilor

În timp ce majoritatea românilor au şi uitat de Revelion, alţii abia acum petrec. Este vorba despre personalul care a trudit în noaptea dintre ani, adică bucătarii, ospătarii, şefii de sală sau muzicanţii. O petrecere în cinstea lor a fost organizată aseară la Sinaia, iar salariaţii s-au distrat pe cinste. Angajaţii a trei mari hoteluri din Sinaia şi Poiana Braşov au încins azi noapte ringul de dans şi au uitat de toate atribuţiile de servici. Uniformele au rămas acasă, ele fiind înlocuite de ţinute elegante. Revelionul salariaţilor este un exemplu de distracţie pe care ar trebui să-l urmeze toţi cei care au lucrat la cumpăna dintre ani, spun cei care s-au distrat azi noapte. Şi pentru ca într adevăr să nu fie nevoie de nici un ospătar, masa a fost sub formă de bufet suedez. Reuşita petrecere a fost organizată chiar de patroni, în semn de apreciere pentru eforturile angajaţilor. Deşi au lipsit focurile de artificii, în restaurante, recepţionerii, cameristele, ospătarii, muzicanţii, au petrecut până în zorii zilei, şi-au urat la mulţi ani şi un an mai bun decât 2010.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co