Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Roberta Anastase așteaptă retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților

Decizia pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman a generat reacții diferite în partea politicienilor prahoveni. Astfel, dacă unii își manifestă în continuare susținerea față de liderul PSD, alții așteaptă ca acesta să demisioneze din funcțiile pe care le deține.
Bogdan Toader nu crede că decizia instanței supreme poate fi considerată o răzbunare la adresa actualei coaliții de guvernare și apreciază că PSD nu este în măsură să comenteze o decizie a unei instanțe judecătorești, deoarece nu are calitatea necesară și cunoaște datele din dosar.
De cealaltă parte, deputatul PNL Roberta Anastase consideră că, în situația dată, Liviu Dragnea ar trebui să dea dovadă de bun simț și să demisioneze din funcțiile de conducere pe care le deține.
În egală măsură, deputatul PNL a afirmat că nu are obiceiul de a comenta deciziile justiției și nu dorește să facă o excepție nici în cazul președintelui PSD.
Liviu Dragnea, a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la o pedeapsă cu închisoarea de trei ani și șase luni, pentru infracțiunea de instigare la abuz.
În același timp, instanța supremă l-a achitat, cu unanimitate, pe liderul social-democrat pentru infracțiunea de fals și a dispus anularea suspendării executării pedepsei primite în Dosarul ”Referendumul”.
Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la completul de cinci judecători al Curții Supreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co