Actualitate

România tricoloră și exotică

Solosi, Mohamed, Mozes. Sunt câteva nume care par a fi a unei echipe străine, dar sunt o parte dintre fetele care compun naționala de handbal cadete a României. Handbalistele tricolore au 14-15 ani și se visează într-o zi la cele mai tari echipe europene. Miriam Mohamed joacă extremă și este născută la București, din tată irakian și mamă româncă. Idolul ei este Majda Mehmedovic și a avut plăcerea s-o întălnească, Miriam fiind junioară la CSM București.
Diana Licsandru este lidera generației cu mult suflet avănd în vedere că deși a fost o triplă amicală unele fete au plăns de ciudă atunci când au avut meciul “în mână”, dar au pierdut. Se consolează între ele iar moralul este ridicat de una dintre handbaliste care are și talent de coafeză.
Naționala s-a format la Centrul de la Râmnicu-Vălcea, iar antrenoarea își dorește ca majoritatea fetelor să ajungă și căt mai departe sub tricolor.
România a avut o triplă verificare, la Sala Olimpia din Ploiești, cu selecționata Spaniei. Timp de trei zile cele două reprezentative s-au înfruntat, româncele pierzând două din cele trei dispute cu hispanicele.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co