Actualitate

Romii si fierul vechi

Scandal mare pe strada Sălaj, din Câmpina, în dimineaţa zilei de 29 ianuarie. În jur de 20-30 de rromi, dotaţi cu cinci căruţe, au intrat printr-o spărtură din gard în incinta societăţii IRA şi s-au apucat de „colectat” fier vechi. Isprava rromilor a ajuns şi la urechile poliţiştilor, care s-au deplasat de uegenţă pe strada Sălaj. Aşa cum era de aşteptat rromii au început scandalul atunci cân s-au trezit cu oamenii legii pe cap.
După ce au trecut de „partea” cu: cineva ne-a dat voie să luăm fierul, rromii au trecut la atacuri la adresa administraţiei locale.
După ce au purtat câteva discuţii telefonice, poliţiştii au dat şi un „verdict”: căruţele pline cu fier vechi se vor întoarce în incinta societăţii comerciale şi „marfa” va fi descărcată. Auzind acest lucruu, rromii au declarat imediat că intrî în greva foamei.
Văzând că nu se poate înţelege cu rromii, unul dintre poliţişti a pus mâna pe dârlogii unui cal şi le-a arătat celorlaţi pe unde este drumul către intrarea în societate.
Toate persoanele prezente în zonă au fost legitimate şi fierul a ajuns în locul de unde a fost luat. Ce se va întâmpla cu el de aici încolo? Depinde de decizia persoanei cu care rromii spun că ar fi discutat.
httpv://www.youtube.com/watch?v=0_qDeaxcfE0

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co