Actualitate

Rosal se apucă de tuns gardurile vii. Gunoaiele mai așteaptă

Primarul Adrian Dobre a criticat extrem de dur Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești, pe care a acuzat-o că nu își face treaba nici bine, nici în termenele prevăzute. În consecință, edilul a încheiat un protocol de sponsorizare cu firma de salubritate Rosal, care va tunde gratuit iarba și gardurile vii.
Prima problemă care apare aici însă este faptul că deja există nenumărate nemulțumiri ale cetățenilor față de felul în care Rosal își îndeplinește atribuțiile, Ploieștiul fiind sufocat de deșeurile menajere și de sacii cu gunoaie de pe marginea străzilor, pe care angajații Rosal nu au timp să le ridice.
În replică, directorul general al SGU, Cristinel Șchiopu, susține că, și în condițiile în care nu are nici utilaje suficiente, nici angajați, reușește să respecte graficul de toaletare a spațiilor verzi. În plus, acesta atrage atenția că și în anii trecuți, când primarul Dobre a apelat la Rosal, a fost nevoie tot de salariații SGU pentru remedierea lucrărilor prost efectuate de către cei de la firma de salubritate.
Despre războaiele fraticide duse între cei care conduc administrația orașului ar trebui să ne pese mai puțin. Important ar trebui să fie doar că mai sunt multe de făcut pentru ca acest oraș să își remedieze toate deficiențele care îi afectează pe ploieșteni.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co